Welcome to WinPedia forum, a place where you can find all you need.
Login or Register in order to be able to post messages and access the online movie aria.
We are proud to announce you that we removed the regiser so now you cam acces and post without creating an account.
Thank You: WinPedia Team

  Happy Feet (2006)

  Share
  avatar
  sicran
  Admin

  Mesaje : 753
  Puncte : 1000035861
  Reputatie : 3
  Data de inscriere : 2008-02-14
  Varsta : 27
  Localizare : Madrid

  Happy Feet (2006)

  Post by sicran on 10/11/2011, 3:22 am
  Sammy, o simpatică broscuță țestoasă, este cel mai curajos dintre semenii săi. Așa cum se întâmplă cu toate broscuțele proaspăt ieșite din ou, Sammy trebuie să își înceapă călătoria inițiatică prin oceanele nemărginite ale Terrei. Drumul până la apă este împânzit de pericole, dar odată ajuns în valuri, o serie de întâmplări amuzante îl poartă într-o adevărată aventură în jurul lumii.
  Curios din fire, el pleacă în căutarea pasajului secret, un loc de legendă. Pe drum, o reîntâlnește pe frumoasa broscuță Shelly, cea pe care o salvase în prima zi de viață. Shelly îl urmează în temerara încercare, dar în calea lor apar o mulțime de piedici.
  Călătoria lui Sammy durează 50 de ani, timp în care cutreieră oceanele, învață și observă cu multă tristețe cât de mult s-a degradat planeta. Dar își face prieteni pe viață și ajunge să cunoască atât răutatea, cât și bunătatea oamenilor.
  Din 29 octombrie, lumea fantastică de sub ape prinde viață pe marile ecrane din România în Aventurile lui Sammy 3D. Un film distribuit de MediaPro Distribution și recomandat publicului de toate vârstele.


  _________________


  Roses are #FF0000 , violets are #0000FF ...

   Current date/time is 17/6/2018, 6:49 pm