Welcome to WinPedia forum, a place where you can find all you need.
Login or Register in order to be able to post messages and access the online movie aria.
We are proud to announce you that we removed the regiser so now you cam acces and post without creating an account.
Thank You: WinPedia Team

  Fara acel enervant banner in yahoo messengrer 8-9

  Share
  avatar
  Tavi

  Mesaje : 21
  Puncte : 38350
  Reputatie : 0
  Data de inscriere : 2008-03-06

  Fara acel enervant banner in yahoo messengrer 8-9

  Post by Tavi on 25/3/2008, 5:34 am

  Dacă faci parte din clubul celor stresați de reclama din Yahoo! Messenger, aceea micuță, din fereastra principală care îți ocupă spațiu prețios din lista de contacte, atunci acest articol este pentru tine. În mai puțin de 1 minut și fără bătaie de cap vei scăpa de mica reclamă din Yahoo! Messenger și vei uita chiar că a existat vreo dată.
  Pe Internet circulă mai multe mici progrămele (patch-uri) care promit că te scapă de reclamele din Yahoo! Messenger, numai că nu toate funcționează. Unele nu merg deloc, iar altele nu fac să dispară reclama decât temporar. Patch-ul despre care vorbesc eu, a fost testat pe cea mai nouă versiune de Yahoo! Messenger 8 (8.1.0.421) și pe Yahoo-Messenger 9 beta Yahoo! Messenger 9 Beta(varianta actuală este 9.0.0.797) și funcționează fără reproș.
  Ce ai de făcut pentru a scăpa de reclamă?
  Procedura este similară pe ambele versiuni de Yahoo! Messenger și constă din 3 pași simpli:
  1. Închizi Yahoo! Messenger
  2. Salvezi pe calculatorul tău acest fisier (Yahoo! Messenger AD-Remover New 2 Patch.exe) și dai dublu click pe el
  3. În fereastra care se deschide apeși butonul Patch. Aplicația are nevoie să-i indici calea către fișierul executabil al lui Yahoo! Messenger. Așadar vei da Aplica în căsuța care te întreabă dacă vrei să cauți executabilul, te duci în C:\Program Files\Yahoo!\Messenger și dai dublu click pe fișierul YahooMessenger (sau YahooMessenger.exe dacă Windows Explorer îți arată și extensiile fișierelor).

  Acum nu trebuie decât să deschizi din nou Yahoo! Messenger și să observi cum reclama a dispărut ca prin minune, iar în fereastra principală au loc acum mai multe contacte.

  Yahoo! Messenger 8 fără reclamă

  Yahoo! Messenger 9 fără reclamă


  Este posibil ca acest Patch să nu mai dea roade în cazul unor viitoare versiuni de Yahoo! Messenger, dacă cei de la Yahoo! fac unele modificări. Însă în măsura în care va apărea o versiune nouă a acestui Patch, vom actualiza articolul. Așa că adaugă-ți la bookmarks această pagină, pentru că aici vei găsi Patch-ul care te va scăpa de reclame și în viitoarele versiuni de Yahoo! Messenger.
  Este Posibil Ca Antivirusul tau sa vada acest patch ca un pericol pentru pc-ul tau, stai linistit aceasta este o alarma falsa deoarece acest patch este programat sa creeze noi intrari in registrii.

   Current date/time is 17/6/2018, 12:39 pm