Welcome to WinPedia forum, a place where you can find all you need.
Login or Register in order to be able to post messages and access the online movie aria.
We are proud to announce you that we removed the regiser so now you cam acces and post without creating an account.
Thank You: WinPedia Team

  Due Date 2010

  Share
  avatar
  sicran
  Admin

  Mesaje : 753
  Puncte : 1000035851
  Reputatie : 3
  Data de inscriere : 2008-02-14
  Varsta : 27
  Localizare : Madrid

  Due Date 2010

  Post by sicran on 25/12/2010, 2:36 pm  Titlu Original: Sorocul
  Anu: 2010
  Claritate: TS Xvid
  Duratia: 1:29:51
  Rating: 16 interzis sub 16 ani
  Descriere: Sub semnătura regizorului Todd Phillips, “Sorocul” ni-i prezintă pe Robert Downey Jr. și pe Zach Galifianakis în rolurile a doi ghinioniști, care sunt forțați de împrejurări să pornească împreună într-o călătorie care se dovedește a fi pe cât de scandaloasă, pe atât de memorabilă.

  Downey interpretează rolul lui Peter Highman, un bărbat care așteaptă să devină în curând tată, pentru prima oară. Pe când se grăbește să prindă avionul din Atlanta spre Los Angeles, pentru a fi alături de soția sa la naștere, intențiile lui lăudabile se duc de râpă din cauza unei întâlniri nefaste cu Ethan Tremblay (Galifianakis), un actor în devenire și un adevărat magnet pentru dezastre.

  Această combinație ghinionistă face ca cei doi să fie aruncați din avion și trecuți pe lista neagră pentru orice alt zbor, iar bagajele lui Peter, portofelul și documentele sale de identitate să rămână în avionul care tocmai își ia zborul de pe pistă.
  Rămas fără alternative, Peter este obligat să accepte oferta lui Ethan de a porni împreună, într-o cursă ce-i va purta prin toată America, distrugând pe drum mai multe mașini, numeroase prietenii și ultima fărâmă de răbdare a lui Peter.

  Comedia “Sorocul” ni-i mai prezintă pe Michelle Monaghan (“Made of Honor”), Juliette Lewis (“The Switch”) și laureatul Academiei, Jamie Foxx (“Ray”).
  Sub bagheta regizorală a lui Todd Phillips (“The Hangover”), filmul este produs de Phillips și Dan Goldberg (“The Hangover,” “Old School”), după un scenariu de Alan R. Cohen & Alan Freedland și Adam Sztykiel & Todd Phillips, și o poveste de Alan R. Cohen & Alan Freedland. Thomas Tull, Susan Downey și Scott Budnick sunt producătorii executivi.

  “Sorocul” îl readuce pe Phillips într-o relație de colaborare cu fosta echipă a filmului “The Hangover,” din rândurile căreia fac parte directorul de imagine Lawrence Sher, scenograful Bill Brzeski, editorul Debra Neil-Fisher, compozitorul Christophe Beck și designer-ul de costume Louise Mingenbach.
  Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Legendary Pictures, o producție Green Hat Films, filmul“Sorocul”, în regia lui Todd Phillips, care va fi distribuit de Warner Bros. Pictures, o companie aparținând Warner Bros. Entertainment Company.


  _________________


  Roses are #FF0000 , violets are #0000FF ...

   Current date/time is 17/6/2018, 12:56 pm