Welcome to WinPedia forum, a place where you can find all you need.
Login or Register in order to be able to post messages and access the online movie aria.
We are proud to announce you that we removed the regiser so now you cam acces and post without creating an account.
Thank You: WinPedia Team

  Cel mai eficient tratament impotriva acneei

  Share
  avatar
  sicran
  Admin

  Mesaje : 753
  Puncte : 1000036201
  Reputatie : 3
  Data de inscriere : 2008-02-14
  Varsta : 27
  Localizare : Madrid

  Cel mai eficient tratament impotriva acneei

  Post by sicran on 25/12/2010, 12:59 am


  Produs de Fabrica de Antibiotice din Iasi, Mibazonul este un medicament de uz veterinar, comercializat numai prin farmaciile veterinare, motiv pentru care nici nu este suficient cunoscut in terapeutica obisnuita. In compozitia sa intra o serie de antibiotice in concentratii ridicate (Tetraciclina baza, Eritromicina baza, Neomicina baza), a caror actiune se potenteaza reciproc, precum si Prednison, care actioneaza ca un antiinflamator puternic, favorizand totodata penetratia antibioticelor in tesuturi. (Fata de rezervele manifestate de un cititor al revistei, privind eventualitatea unor efecte negative ale Prednisonului, precizez ca din experienta mea si a familiei mele, veche de peste 15 ani, nu am sesizat nici un fel de asemenea efecte.) Medicamentul este ieftin, costa in jurul a 10.000 lei tubul. Efectele sale terapeutice, de-a dreptul spectaculoase, privesc tratarea exclusiva a afectiunilor de natura microbiana, ca de exemplu: acneea, furunculele, abcesele, fistulele si plagile infectate. Unguentul Mibazon nu va fi folosit in nici un caz la tratarea afectiunilor dermatologice de natura micotica (ciuperci), in care rezultate benefice se obtin cu ajutorul unui unguent sau creme antifungice.

  ATENTIE! CU TOATE CA ESTE STRICT DE UZ VETERINAR MULTE PERSOANE IL FOLOSESC PT UZ PROPRIU. Analizand cazuistica stocastica de pe net va pot spune ca din 500 de persoane decat ~5 au "raportat" efecte negative de genul: exacerbarea acneei, iritatii, edeme etc. toate regresand la incetarea sau rarirea administrarii.
  Exista cazuri la care anceea se agraveaza (cel putin aparent) dar dupa 5 -7 zile regreseaza foarte mult...celelate persoane au raportat vindecare totala a acneei, furunculozei si a altor infectii bacteriene cutanate, la cateva dintre ele acneea recidivand dupa cateva luni, insa reluarea tratamentului a rezolvat problema!

  Cel mai interesant/spectaculos caz este cel al unui copil in varsta de doi ani (suferind de furunculoza extrem de grava), care dupa doua interventii chirurgicale nereusite se era intr-o situatie disperata, in pragul celei de-a treia interventii si cu o stare generala deosebit de grava. Viata copilului a fost salvata, starea lui s-a ameliorat rapid, rezultand in decurs de cateva zile vindecarea definitiva, fara o noua operatie si fara recidive ulterioare.

  Pentru tratarea acneei, se recomanda degresarea si curatirea prealabila a pielii cu apa si sapun, dupa care se aplica pe locurile bolnave un strat subtire de Mibazon, care se maseaza usor, pentru a patrunde in piele. Operatia trebuie repetata de 2-3 ori pe zi, pana la disparitia acneei. In cazul unor eventuale recidive, care sunt foarte rare, se aplica acelasi tratament.

  Surse: http://www.formula-as.ro/1999/393/sanatate-35/sanatate-1085
  http://web13.net/mibazon-unguent-vindeca-rapid-furuncurile-si-acneea/
  http://idieta.ro/forums/showthread.php?t=9044
  Code:


  _________________


  Roses are #FF0000 , violets are #0000FF ...

   Current date/time is 21/7/2018, 2:07 pm