Welcome to WinPedia forum, a place where you can find all you need.
Login or Register in order to be able to post messages and access the online movie aria.
We are proud to announce you that we removed the regiser so now you cam acces and post without creating an account.
Thank You: WinPedia Team

  Iron Sky

  Share

  Poll

  Ce parere aveti despre film?

  [ 1 ]
  100% [100%] 
  [ 0 ]
  0% [0%] 
  [ 0 ]
  0% [0%] 

  Total Votes: 1
  avatar
  sicran
  Admin

  Mesaje : 753
  Puncte : 1000035851
  Reputatie : 3
  Data de inscriere : 2008-02-14
  Varsta : 27
  Localizare : Madrid

  Iron Sky

  Post by sicran on 3/12/2010, 4:49 am

  Iron sky

  Spre sfârșitul celui al doilea război mondial oamenii de stiinta nazist a făcut un progres semnificativ în anti-gravitatie. De la o bază secretă construită în Antarctica, nave spațiale prima naziste au fost lansate la sfârșitul lui '45 a găsit bazele militare Schwarze Sonne (Black Sun), pe partea întunecată a Lunii. Această bază a fost de a construi o flotă puternică invazie și a reveni la preluarea Pamantul, o data momentul potrivit.

  Acum e anul 2018, si este timpul pentru primul american aselenizare din anii 70. Între timp invazia nazistă, care a fost peste 70 de ani în a face, este pe cale, și lumea este gasca cu pas spre destinul său. Cele trei personaje principale ale poveștii sunt Renate Richter (Julia Dietze), Klaus Adler (Götz Otto), și James Washington (Christopher Kirby).
  Despre Film

  Fier Sky este o ficțiune comedie știință fiind produse de Blind Spot Imagini și Productions Energia în Finlanda, și co-produs de 27 de filme în Germania și New Holland Imagini în Australia. În acest moment, producția se pregătește cu costume făcute, seturi concepute și planurile în curs de finalizare. Am inceput sa traga pe 17 noiembrie 2010 în Frankfurt, Germania. Vom lua o pauză de Crăciun și să continue în Australia, în ianuarie 2011. După filmare, vom intra un an lung proces de post-productie.

  Limba principală a filmului va fi limba engleză, cu distributie la nivel mondial, prin teatre și prin intermediul internetului. Dacă sunteți interesat să vă alăturați în producția de Fier Sky, vă rugăm să vizitați pagina noastră de la wreckamovie.com sau se alăture comunității!

  Oficial website http://www.ironsky.net  _________________


  Roses are #FF0000 , violets are #0000FF ...

   Current date/time is 17/6/2018, 12:43 pm