Welcome to WinPedia forum, a place where you can find all you need.
Login or Register in order to be able to post messages and access the online movie aria.
We are proud to announce you that we removed the regiser so now you cam acces and post without creating an account.
Thank You: WinPedia Team

  Regulament!

  Share
  avatar
  Owadel
  Admin

  Mesaje : 133
  Puncte : 66693837
  Reputatie : 2
  Data de inscriere : 2008-04-03
  Varsta : 26
  Localizare : Pitesti, Romania

  Regulament!

  Post by Owadel on 29/1/2010, 3:33 am


  Regulament

  Dreptul de folosire al forumului va este acordat gratuit in baza respectarii prezentului regulament.
  Ne rezervam privilegiul de a va revoca acest drept (indiferent de vechime sau numarul de mesaje) in cazul in care consideram ca acest lucru este necesar.
  In momentul inregistrarii se considera ca ati citit acest regulament si sunteti 100% de acord cu cele scrise aici. Daca sunteti deja inregistrat in momentul afisarii regulamentului, actiunea de a posta in continuare inseamna o acceptare tacita a continutului sau, indiferent daca l-ati citit sau nu.


  1. Sunt interzise: atacul la persoana, jignirea sub orice forma a membrilor forumului, folosirea de cuvinte obscene, amenintatoare, abuzive sau indecente, comportament nepotrivit sau ofensator. Un comportament civilizat impune combaterea ideilor exprimate anterior si nu a persoanelor care le-au postat.
  2. Pentru a evita repetarea argumentelor, mai ales in cazul discutiilor lungi, va sugeram ca intotdeauna sa cititi intregul topic inainte de a posta un raspuns.
  3. Va rugam sa postati raspunsuri care au legatura cu topicul. Daca nu puteti oferi un raspuns potrivit cu topicul este mai bine sa nu postati nimic. Acest lucru este in special valabil asupra posturilor foarte scurte si fara relevanta.
  4. Discuțiile între doar doi useri trebuie purtate prin intermediul mesageriei interne, nu pe forum.
  5. Verificati textul inainte de a posta. Astfel va puteti asigura ca este usor de citit si poate fii inteles de catre ceilalti membrii ai forumului. Incalcarile repetate ale acestei reguli pot duce la un avertisment.
  6. Este acceptata postarea de imagini fara comentarii atata timp cat sunt on topic.
  7. Nu va asumati rolul de moderatori sau admini. Incercarea de a actiona ca un moderator este interzisa si sanctionabila. Pentru orice problema intalnita, raportati unui moderator sau administrator.


  _________________   Current date/time is 21/7/2018, 2:22 pm