Welcome to WinPedia forum, a place where you can find all you need.
Login or Register in order to be able to post messages and access the online movie aria.
We are proud to announce you that we removed the regiser so now you cam acces and post without creating an account.
Thank You: WinPedia Team

  Este BARACK Obama Hussein Anticristul?

  Share
  avatar
  sicran
  Admin

  Mesaje : 753
  Puncte : 1000036191
  Reputatie : 3
  Data de inscriere : 2008-02-14
  Varsta : 27
  Localizare : Madrid

  Este BARACK Obama Hussein Anticristul?

  Post by sicran on 18/2/2009, 11:00 am

  Hai să aruncăm o privire în Biblie și să vedem ce spune Scriptura despre persoana anticristului.
  este scris ca antichristul va veni si va promite pacea - Obama a promis sfarsitul razboiului din Iraq;
  -este scris ca el “va veni sa insele lumea” - sustine ca este crestin, insa este de religie musulmana;
  -este scris ca va aparea calare pe un cal alb - Barack este fiul unui barbat de culoare si a unei femei albe, care a avut sase barbati;
  -este scris ca la inceput va aparea ca un binefacator al omenirii, abia mai tarziu isi va arata adevarata fata;
  -se spune ca anticristul va avea multi discipoli - a se vedea imaginile cu multimile extaziate, cu femei plangand doar pentru ca Obama vorbeste, miile de persoane asteptandu-l ore intregi in frig sa iasa de la o intrunire doar ca sa-l vada trecand;
  Fara indoiala personajul este foarte charismatic.
  Dar sa vedem ce spune si un mai vechi cunoscut al nostru, Nostradamus. Este cunoscut faptul ca acesta scria in catrene, uneori cu o topica ciudata.


  Profesorul Eugene Randell, de la Smithsonian Institution crede ca a gasit un catren interesant. Iata cum suna:

  The great empire will be torn from limb,
  The all-powerful one for more than four hundred years:
  Great power given to the dark one from slaves come,
  The Aryana will not be satisfied thereby.

  Traducere (aproximativa):

  Marele imperiu va fi sfaramat,
  Cel atotputernic pentru mai mult de patru sute de ani:
  Mare putere ii va fi data celui intunecat, care provine din sclavi,
  Ariana nu va fi deloc satisfacuta.

  Se stie ca Nostradamus a vorbit de trei antichristi, pe care i-a numit Pau-Nay-Oloran, Hister si Mabus. Se pare ca primii doi sunt Napoleon si Hitler.
  Dar cine ar putea fi cel de-al treilea? Poate Obama Barack Hussein ?
  Iata un alt catre scris de Nostradamus:

  Mabus will soon die, then will come.
  A horrible slaughter of people and animals.
  At once vengeance is revealed coming from a hundred lands.
  Thirst, and famine when the comet will pass.

  Mabus va muri in curand, atunci va veni
  Macelarirea ingrozitoare a oamenilor si animalelor,
  Razbunarea va veni din o suta de teritorii
  Sete si foame, cand cometa ( Nibiru? -n.t. ) va trece.
  In incheiere, iata un fapt cel putin ciudat: consilierul lui Obama in ceea ce priveste problema Orientului Mijlociu se numeste… Ray Mabus.

  Pana la sfarsitul lumii asa cum o stim mai sunt 1.506 zile.

  El va fi un geniu intelectual.
  „La sfârșitul stăpânirii lor, când păcătoșii vor fi umplut măsura nelegiuirilor, se va ridica un împărat fără rușine și viclean” ( Dan.8:23 )

  El va fi un orator genial.
  „Împăratul va face ce va voi; se va înălța, se va slăvi mai presus de toți dumnezeii și va spune lucruri nemaiauzite împotriva Dumnezeului dumnezeilor; și va propăși până va trece mânia, căci ce este hotărât se va împlini”. ( Dan.11:36 )

  El va fi un politician genial.
  „Și fiara, care era, și nu mai este, ea însăși este al oputea împărat: este din numărul celor șapte, și merge la pierzare. Cele zece coarne, pe care le-ai văzut, sunt zece împărați, care n-au primit încă împărăția, ci vor primi putere împărătească timp de un ceas împreună cu fiara. Toți au același gând, și dau fiarei puterea și stăpânirea lor.” ( Apoc.17:11-12 )

  El va fi un geniu în afaceri.
  “Ci se va face stăpân pe vistieriile de aur și de argint, și pe toate lucrurile scumpe ale Egiptului. Libienii și Etiopienii vor veni în alai după el.” ( Daniel 11:43 )

  “Și a făcut ca toți: mici și mari, bogați și săraci, slobozi și robi, să primească un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără să aibă semnul acesta, adică numele fiarei, sau numărul numelui ei.” ( Apoc.13:16-17 )

  El va fi un militar de excepție.
  “Fiara, pe care am văzut-o, semăna cu un leopard; avea labe ca de urs, și gură ca o gură de leu. Balaurul i-a dat puterea lui, scaunul lui de domnie și o stăpânire mare. ( Apoc.13:2 )

  El va fi un om al religiilor.
  “Și toți locuitorii pământului i se vor închina, toți aceia al căror nume n-a fost scris, de la întemeierea lumii, în cartea vieții Mielului, care a fost înjunghiat. ( Apoc.13:8 )

  “potrivnicul, care se înalță mai presus de tot ce se numește “Dumnezeu”, sau de ce este vrednic de închinare. Așa că se va așeza în Templul lui Dumnezeu, dându-se drept Dumnezeu.” ( 2 Tes.2:4 )

  Deci, cu totii stim de Antichrist, Sfarsitu lumii etc. Mai mult ca sigur traim vremurile din urma , fapt care ar trebui sa ne dea putin de gandit.

  Daniel 7:11 : “Eu ma uitam mereu, din pricina cuvintelor pline de trufie pe care le rostea cornul acela[...]“. Ca orice personalitate politica, Obama e arogant si trufas, cu atat mai mult cu cat este noul presedinte al USA.

  Daniel 8:9-12 : “S’a inaltat pana la ostirea cerurilor, a doborat la pamant o parte din ostirea aceasta si din stele si le’a calcat in picioare. S’a inaltat pana la capetenia ostirii, i’a smuls jertfa necurmata si i’a surpat locul Locasului sau cel sfant. [...]“. In mai putin de 12 ani, Obama a ajuns de la senat la presedentie, deci si’a batut toti candidatii (care erau multi) si s’a ridicat asupra lor (in termenii mai duri: “i’a calcat in picioare” ). Obama are la momentul de fata 48 ani, acum 12 ani avea…36 de ani, Biblia spunandu’ne ca antichristul v’a aparea in lume..adica se va face simtit la varsta medie..adica..30-36 ani. (coincidenta?! cu siguranta NU ).

  Daniel 8:24 : “El va fi tare, dar nu prin puterea lui insusi; el va face pustiiri de necrezut, va izbuti in tot ce va incepe[...]” . Candidatura lui Obama a fost sustinuta de Oprah Winfrey, una din cele mai bogate si puternice femei din lume, aceasta nu a sustinut pe nimeni in cursa pentru presedentie timp de 25 de ani…pana la Obama. Obama este sustinut si de Hollywood, societate care are cea mai mare influenta asupra lumii. De asemenea a fost sprijinit si de Ted Kennedy, cel mai puternic senator, prieten cu familia Clinton. Deci..”El (antichristul) va fi tare, dar nu prin puterea lui insusi[...]“.

  In Daniel, Tesaloniceni si Apocalipsa, scrie ca antichristul va vorbi blasefemeitor asupra numelui lui Dumnezeu si asupra lumii Lui. Chiar inainte de a’si ocupa postul de presedinte, Obama a inceput satirizarea lui Dumnezeu si a Cuvantului Lui in public.

  Apocalipsa 17 si 18, scrie ca antichristul va aparea dintr’o putere dominanta din punct de vedere militar si economic. La momentul de fata stim ca America “trage sforile” , si este cea mai mare putere economica si militara.

  God Bless You ( ai nevoie )


  _________________


  Roses are #FF0000 , violets are #0000FF ...
  avatar
  sicran
  Admin

  Mesaje : 753
  Puncte : 1000036191
  Reputatie : 3
  Data de inscriere : 2008-02-14
  Varsta : 27
  Localizare : Madrid

  Paneta Nibiru | Calendarul mayas

  Post by sicran on 18/2/2009, 11:04 am

  21 decembrie 2012….ziua despre care se tot vorbește în ultima vreme. Potrivit adepților “judecății de apoi”, ceva foarte important din punct de vedere astronomic și/sau spiritual (religios) se va întâmpla în acea zi. Acesta pare a fi unul dintre cele mai importante subiecte de dezbatere printre scriitori sau pe site-uri și deja există multe documentarii pe tema aceasta. Și cu siguranță pe viitor, importanța acestui subiect va crește, pe măsură ce ne apropiem de acea dată fatidică.

  Intrarea planetei Nibiru în Sistemul Solar și efectele provocate de aceasta (concepție artistică)
  Calendarul Mayaș, considerat cel mai exact și mai bine calculat calendar din istoria civilizațiilor antice, ia sfarsit în data de 21.12.2012 și precizează că în această zi, Soarele se va alinia cu stelele din centrul galaxiei noastre. La această dată, lumina și umbra îl vor proiecta pe Șarpele cu pene coborând pe treptele piramidei Chichen Itza, care are la bază un cap mare de șarpe sculptat în piatră. În jurul orei 11.11, coada șarpelui proiectată din vârful piramidei va ținti exact înspre constelația Pleiadelor. Atunci, cred mayașii, odată cu revenirea pe pământ a lui Quetzalcoatl, lumea noastră va sfârsi prin foc, iar pântecele cosmic Hunab Ku va da naștere unui nou Soare, numit de mayași Cel de-al Șaselea Soare, o altă lume mai evoluată urmând să se nască.
  Diferența majoră dintre scenariul prezent ce anunță sfârșitul lumii și profețiile din trecut este că, aproape sigur ceea ce se va întâmpla la acea dată, va distruge Pământul sau locuitorii acestuia. Una din teoriile susținute de către adepții sfârșitului lumii, estea aceea că, pe 21 decembrie 2012, un corp de mari dimensiuni (cel mai probabil o cometă) va lovi Pământul. Această teorie însă este foarte puțin probabilă deoarece nu a fost observat nici un obiect în spațiu care să amenințe Pământul și nici nu există dovezi privind existența vreunuia, cu atât mai puțin să lovească Terra exact la acea dată.
  Cu toții știm că Pământul a mai fost lovit de comete în trecut și probabil că va mai fi lovit și în viitor, dar, cel puțin pentru următoarele decenii, astronomii nu au descoperit nici un asteroid sau cometă care să intersecteze orbita Pământului și să ne lovească. Meteoriții, în forma unor bucăți de piatră, sunt mult mai numeroși decât cometele și suntem loviți anual de câțiva de dimensiuni destul de mari ( câteva tone în greutate) însă nu destul de mari încât să reprezinte un pericol. Anul acesta, a fost prezis primul impact cu un fragment de asteroid, și anume “2008 TC3”. Dacă acest fragment de asteroid de circa 2 – 5 metri diametru a fost descoperit cu o zi înainte de impact, e aproape imposibil ca un astertoid (sau cometă) ce ar putea distruge planeta sau omenirea să nu fie descoperit cu mult timp înainte.
  Foarte puține corpuri cerești dintre cele identificate sunt considerate un risc privind eventualitatea unui impact cu Pământul. Asteroidul de 270 de metri “99942 Apophis” a creat o mare agitație în rândul oamenilor în anul 2006, când a devenit cel mai periculos asteroid pe Scala de Impact Torino. Acum însă, se așteaptă ca Apophis să treacă ușor pe lângă Pământ, în 2029, dar, în funcție de abaterea gravitațională cauzată de Pământ atunci, poate apărea o nouă posibilitate de impact în 2036. Există și alte obiecte cu risc de impact cum ar fi “2007 VK184”, un asteroid de 130 de metri diametru, însă șansele ca acesta să lovească Pământul în următorii 100 de ani sunt de 0,037%. Alți asteroizi sunt în prezent urmăriți și ar putea reprezenta un risc abia peste 100 de ani sau mai mult. Mai pe scurt, cel puțin în următoarele decenii și mai ales în următorii 4 ani, nu va avea loc niciun impact cu niciun fel de asteroid sau cometă.
  Însă la rădăcina acestor speculații nu stă o cometă sau un asteroid, ci un fel de “planetă cometă”, și anume, Planeta X.IRAS (Infrared Astronomical Satellite) este un fost telescop ce a orbitat în jurul Pământului aproximativ 10 luni, în anul 1983. Cu ajutorul acestuia au fost realizate observații nemaiîntâlnite până atunci, asupra galaxiilor în formare sau tinere. Însă până când aceste obiecte au fost identificate, a fost mediatizată concepția potrivit căreia unele dintre acele obiecte, ar putea fi legendara Planetă X de la periferia Sistemului Solar. Unii autori afirmă chiar că aceste observații ar dovedi că Planeta X este de fapt planeta sumeriană Nibiru. Așadar, Nibiru este de fapt o pitică maro. Potrivit acestei teorii, această planetă va cauza distrugere și moarte și apariția unei rase de extratereștri numită Annunaki (strămoșii noștri extratereștri), ce își vor planeta înapoi. O frumoasă poveste științifico-fantastică fără nici un fel de rădăcini științifice reale însă.
  În concluzie, adevărul este că teoria conspirației privind Planeta X este total greșită, iar teoria privind cometa ce va lovi Pământul în 2012 este la fel de greșită. Șansele ca o planetă să intre în Sistemul nostru Solar în 2012, sau să interacționeze cu acesta, sunt aceleași ca și șansele unui impact al Pământului cu o cometă, adică nici una. Utilizarea științei moderne de către susținătorii teoriei conspirației în scopul de a-și susține teoriile într-un mod nu tocmai logic și corect, este un lucru iresponsabil și poate chiar destructiv.


  _________________


  Roses are #FF0000 , violets are #0000FF ...

   Current date/time is 21/7/2018, 8:28 am